Swan

Proiectul acesta este mic deoarece casa era renovata de curand. Beneficiarii au dorit sa ca spatiul de birou existent sa devina camera fetelor, fiind spatiul mai generos. Cu ocazia aceasta, au vrut sa aduca imbunatatiri si propriului dormitor.

Podeaua a trebuit pastrata, dar am putut interveni la planul electric, adaptand treaseele dupa noua planificare din camere. Fetele fiind de varsta apropiata, au dorit sa imparta dormitorul. Din acest motiv, am amplasat doua paturi alaturate, legate printr-o tablie ce te duce cu gandul la conturul unui nor. De altfel, de aici si tapetul cu aceeasi tematica. Zona de birouri e amplasata astfel incat sa aiba ambele fete spatiu indeajuns pentru studiu, cu sertarelede depozitare la comun. Caracterul cel mai frumos al incaperii era fereastra din colt. Am vrut sa profitam de ea si am creat bancuta speciala pentru zona de citit la lumina naturala.

Dormitorul adultilor a fost putin mai simplu ca si compartimentare. Au dorit doar zona de pat sa fie primitoare, sa incheie ziua intr-un ambient foarte relaxant. A fost un motiv indeajuns pentru a face un joc de lumini, astfel incat ambianta sa poata fi schimbata după placul lor.

Suprafață: 36 mp
Tip: Casă
An: 2021
Locație: Arad
Date:
Category: