Grozav

Apartamentul a fost preluat de la dezvoltator cu finisaje oferite standard in oferta – parchet, gresie, faianta, lavabil alb. De aici am preluat spatiul si dupa o analiza impreuna cu beneficiarii am stabilit principala directie ca stil. Un aspect modern si luminos, cu linii minimale si accente metalice aurii. Un proiect care face dreptate atat laturei feminine a familiei, cat si laturei masculina.

S-a pus mare accent pe zona de living, spatiu care de altfel a ajuns sa fie locul preferat al beneficiarilor. Am avut o mica problema vizuala in aceasta zona. Teava de gaz avea treaseul exact deasupra canapelei si era foarte inestetica, dar cu ajutorul unor profile decorative, am reusit sa o mascam.

Zona de living este delimitata cu un ajutorul unui paravan foarte aerisit pentru a nu lua din lumina, dar care ofera o prelungire a peretelui pentru a pune mobilierul tip bar, orientat spre zona de dining.
Livingul are o canapea verde extrem de confortabila si un covor rotund pentru a da impresia de fluiditate circulatiei. Mobilierul de tv este gandit pentru face legatura intre zona de living si zona de dining, oferind spatii de depozitare. Cu ajutorul riflajelor, am creat un fundal televizorului suspendat.

Mobilierul a fost realizat din PAL si MDF vopsit.
Toate scaunele au fost personalizate cu materiale alese special pentru a completa frumos cromatica intregul apartament.

La bucatarie am intampinat dificultati deoarece e foarte mica si ingusta. Am stiut ca vrem sa o pastram cat mai luminoasa, asa ca pentru a amplifica lumina, am recurs la suprafete cu reflexii metalice. Usile cabinetelor suspendate sunt cu finisaj metalic auriu , iar dulapurile de jos sunt cu usi vopsite alb mat, cu butonii aurii asortati.

In dormitor, tapetul este vedeta. Grafica de cerneala ne-a dat motiv sa ne jucam cu alegerea corpurilor de iluminat, sa cautam forme luide, organice care completeaza bine spatiul.
In loc de noptierele clasice, s-a optat pentru doua masute elegante, una pe negru pentru partea „lui” si una pe alb pentru partea „ei”.
Pentru al doilea dormitor, am lasat cat mai neutru spatiul deoarece in acel moment, beneficiarii nu stiau exact utilitatea acestuia.

Suprafață: 63 mp
Tip: Apartament
An: 2022
Locație: Arad
Date:
Category: