Proiecte cu design unic.

Oferim proiecte cu design unic, executate oriunde în țară sau în afara ei. Pornind de la necesitățile beneficiarilor, creem un concept prezentat prin simulări 3D, oferind susținere tehnică, consultanță și management eficient pe tot parcursul implementării.

Etapele unui proiect:

Prima interacțiune este foarte importantă pentru obținerea unei oferte de preț al serviciilor de design. Această etapă poate fi prin e-mail, telefonic sau întâlnire programată în studio.

Pentru a se putea realiza oferta de preț e nevoie de următoarele detalii: informație locație, planuri (releveu), foto proprietate, detalii generale (termene, faza în care se află spațiul, așteptări stilistice).

Oferta va fi personalizată în funcție de caracteristicile spațiului discutat și va descrie serviciile de design solicitate. Pachetul de bază cuprinde proiect de design interior cu livrabile pentru implementarea designului, dar poate să cuprindă și servicii extra cum sunt următoarele:

• consultanță

• implementare

• management de proiect ( cereri oferte, centralizator costuri, evidență termene, urmărire de șantier)

• branding

• randări suplimentare + materiale video pentru promovare

• styling, artă.

Acești pași reprezintă confirmarea colaborării. Se semnează contractul, se achită prima factură, se realizeaza un mic interviu în care stabilim necesitățile proiectului și obiectivele ce trebuie atinse. Ulterior facem o vizită șantierului unde vom măsura, vom fotografia și vom filma, pentru a avea o documentare la zi.

Va începe un proces de documentare pentru a găsi un concept unic, un studiu în ceea ce privește stilul, cromatica, materialele și acel “ceva” care va face diferența între un concept “banal” și un concept customizat, relevant în design.

Se vor realiza scheme de mobilare pe planul 2D astfel încât să alegem scenariul potrivit din punct de vedere al compartimentării de spații, dimensiuni, utilități și flux de circulație.

Proiectul 3D este procesul în care se construiește spațiul cu toate detaliile de design (pereți, mobilier, finisaje, iluminat, decorațiuni, etc). Acesta va fi prezentat sub formă de randări (imagini cu întregul design propus).

Puteți vedea cum arată aceste propuneri la secțiunea de prezentare proiecte, marcate cu eticheta “3D”.

Aici vor fi planșele tehnice (planuri poziționare lumini și prize, planuri poziționare sanitare, scheme desfășurate ale pereților, scheme desfășurate ale mobilierului, etc) și centralizatoarele (liste) cu cantități de materiale pentru finisaje, cantități mobilier auxiliar, cantități de corpuri de iluminat, precum și sursa de unde se pot achiziționa.

Acestea pot diferi la număr, în funcție de complexitatea proiectului. Sunt esențiale pentru implementare deoarece acestea vor fi oferite executanților și furnizorilor pentru a putea fi realizat proiectul conform designului propus.

Proiectele de succes sunt acelea în care execuția este realizată cu ajutorul unor meseriași cu experiență. Ne dorim ca în această etapă să păstrăm o legătură strânsă cu persoana care răspunde de șantier.

In pachetul de bază includem un număr de întâlniri și discutii la șantier în momentele cheie ale implementării. Vom clarifica și organiza pașii în colaborare cu echipa de construcții, electricieni, tâmplari, etc.

In funcție de durata implementării, posibil să fie nevoie de întâlniri suplimentare sau vizite mai dese până la finalizarea proiectului.

Proiectul este finalizat. Ne vom bucura împreună de rezultatul final și vom organiza o sesiune foto profesională.