Salon Ambiance

Beneficiara a dorit un spatiu care sa inspire relaxare, caldura si o escapada de la realitate. Un spatiu care te face sa te simti ca ai fi intr-un colt exotic al lumii si ca vei avea parte de tratamente speciale de frumusete. Inspiratia a pornit de la spatiile extraordinar amenajate a hotelurilor prezente in Bali, Indonezia.

Spatiul pentru un salon de infrumusetare trebuie sa asigure buna desfasurare a procedurilor specializate. S-a tinut cont de toate aparatele cerute de beneficiar, de zonele necesare pentru lucru si ca toate produsele sa fie cat mai la indemana pentru o buna desfasurare a practicii.

Zonele au fost clarificate de la inceput, pentru ca fiecare tratament si servicii are nevoie de anumite specificatii. S-a refacut tot, de la incalzirea in pardoseala pe sistem electric, scurgeri pentru fiecare spatiu de lucru, situatie electrica, pana la refacerea tencuielii fiindca structura initiala a fost distrusa de infiltratii de apa.

Am ales ca accentul principal sa fie peretii decorativi, tratati astfel incat sa arate ca niste tipare metalice desenate in relief pe o suprafata nisipoasa. Iluminatul l-am gandit sa fie potrivit pentru a putea realiza procedurile, dar si sa creeze ambianta romantica de rasfat.

Suprafață: 33 mp
Tip: Salon de înfrumusețare
An: 2021
Locație: Arad
Date:
Category: