Marblelous

Designul sugerează un stil neoclasic, dar are influente contemporane prin decoratia redusă si micile accente de culoare care animează spatiile. Profilele au fost alese cât să dea contur pereților, dar nu să încarce vizual. Cromatica este foarte luminoasă, nuanțe pastelate și tonuri de alb-gri au fost echilibrat alese pentru a nu face contraste foarte mari.

Designul a inclus definirea instalațiilor electrice, sanitare și termice pentru a beneficia intr-un mod cât mai eficient de spațiu. Pentru a răspunde necesităților proprietarilor, mobilierul a fost realizat la comandă, parțial din PAL și mare parte din el MDF vopsit cu accesorii metalice ca mânere. Ca și finisaje decorative s-au utilizat diferite modele de tapet, pentru a da un fundal vizual paturilor din fiecare încăpere.

Casa a avut un proces mai lung de implementare pentru că investițiile s-au făcut treptat, tocmai pentru a nu scădea de la calitate și design. A fost necesar să gândim spațiul cât mai util, proprietarii punând accent pe necesitatea spațiilor de depozitare.

Suprafață: 130 mp
Tip: Casă
An: 2020
Locație: Arad
Date:
Category: