Dune

[Proiect în desfășurare]

Un proiect care ne-a lăsat să punem în aplicare un stil deosebit numit „Japandi”. Am căutat să aducem un caracter aparte casei prin folosirea unei palete cromatice liniștite, tăcute. Beneficiarii ne-au cerut să realizăm un spațiu funcțional care să îi întâmpine de fiecare dată cu o atmosferă călduroasă și plăcută estetic.

Pentru ca să obținem un caracter general plăcut, ne-am stabilit de la început elementele pe care dorim să le folosim: nuanțe de luminoase calde, teracotă și piatră, lemn în culorile sale naturale, pereți cu aspectul fin al nisipului și țesături naturale plăcute la atingere, toate redate într-o formă minimală.

Intrarea a fost separată de living cu un perete decorativ, folosind cărămida din teracotă artizanală ce poartă semnătura Patricia Urquiola. Colțarul cu dimensiuni generoase acoperă mare parte din living, pentru a oferi ideea de confort intuitiv. Nuanțele sunt alese foarte apropiate una de cealaltă fiindcă am dorit să obținem un contrast tactil prin alegerea diferită a texturilor. Bucătăria este bine utilată, cu un aer minimal ce comunică direct cu diningul, chiar dacă există un perete cu uși vitrate ce le separă. Centrul de interes îl reprezintă lustra suspendată deasupra mesei, design semnat de Iskos-Berlin.

Suprafață: 103 mp
Tip: Casă
An: 2022
Locație: Arad
Date:
Category: